Reisvoorwaarden CasaCalanova

Aanvullende voorwaarden & informatie

Op al onze overeenkomsten zijn Reisvoorwaarden, alsmede de in deze lijst vermelde informatie en voorwaarden van toepassing. Met uw boeking verklaart u hier kennis van genomen te hebben en hier akkoord mee te gaan. Vergeet ook niet een bijkomende reisverzekering en annulatie verzekering te nemen.

De prijzen

De prijzen van de accommodaties zijn vermeld in Euro’s (€).

Aankomst en vertrek

In het algemeen geldt de zaterdag als dag van aankomst en vertrek in hoog seizoen(wisseldag). De aankomsttijden liggen globaal tussen 16.00 en 20.00 uur; het vertrek dient meestal tussen 10.00 en 11.00 uur plaats te vinden. Eerdere aankomst of later vertrek moet besproken worden i.v.m.het overdragen van de sleutels en het gereed maken van de woning voor de volgende huurders.

 

 

 

 

 

Reisinformatie

Enkele weken voor uw vertrek ontvangt u van ons de uitvoerige reisinformatie, met o.a.

 

 

  • het adres van uw vakantiewoning en de gegevens van de sleutelhouder/verhuurder, die u wegwijs maakt en de sleutel overhandigt;
  • een informatieboekje over Spanje met talloze wetenswaardigheden en tips (aanwezig in het appartement)
  • een goede routesuggestie naar uw bestemming
  • een gedetailleerde beschrijving van het laatste stukje zodat u in één keer goed rijdt;
  • toeristische informatie over uw vakantiestreek;( aanwezig in het appartement)
  • resumé over afspraken en bijzonderheden over uw appartement, zoals bedlinnen, eindschoonmaak, waarborgsom e.d
  • In de woning zult u ook community-regels terugvinden.

Aantal personen

Het aantal personen genoemd in de productinformatie is het maximum toegestane aantal (ongeacht het aantal vermelde slaapplaatsen). Kinderen (ook baby’s) worden hierin meegerekend, tenzij anders aangegeven. U dient ons bij boeking het juiste aantal personen op te geven. Mocht dit aantal later wijzigen, dan dient u dit aan ons door te geven. Dit geldt ook voor eventuele logees. Bewoning door meer personen dan het maximum toegestane aantal (4)  is niet geoorloofd, op straffe van onmiddellijke verwijdering uit de gehuurde accommodatie. Het plaatsen van tent, camper of caravan in de tuin is niet toegestaan.

Preferenties en essenties

Het kan zijn dat u bij het boeken bepaalde wensen (preferenties) heeft, Als een speciale voorkeur dermate belangrijk is dat het al dan niet boeken hiervan afhangt, dan spreken we van een essentie. Essenties dienen bij boeking uitdrukkelijk kenbaar gemaakt te worden.


Kinderbedje

Wanneer een kinderbedje “op aanvraag” beschikbaar is dan kunt u voor deze optie kiezen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Bedlinnen voor het kinderbedje dient u zelf mee te nemen; dit is ter plaatse niet beschikbaar.

 

 

 

 

Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen

Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. Wilt u bedlinnen en handdoeken tussendoor verschonen dan kan u gerust gebruik maken van een wasmachine die in het appartement aanwezig is. Er zijn ook dekens, keukenlinnen en strandlakens aanwezig.

Interieur

Realiseert u zich dat u in de woning van een ander verblijft. Ga aub niet met natte kledij in de zetels en bedden zitten. Alles is aanwezig om het uw zelf zo comfortabel of zelfs luxe te maken. Er is een TV aanwezig en een DVD speler en wij beschikken ook over TV-Vlaanderen. Leesboeken, stripverhalen,  DVD’s en gezelschapsspelletjes hebben wij eveneens voorzien.
Er is ook een koelkast met diepvries, elektrisch fornuis en voldoende serviesgoed. Ook een wasmachine, magnetron, oven, haardroger, stijltang en een koffiezetapparaat(Dolce Gusto) zijn aanwezig. U kunt ook gebruik maken van de BBQ.
Tevens kunt u ook gebruik maken van een overdekte garage. Het gebouw beschikt ook over een lift. Laat geen ramen en deuren zonder enige toezicht open staan, wij kunnen niet verantwoordelijk zijn voor diefstal. Binnen roken is verboden!!

Tuinen

De talrijke tuinen zijn de trots van de urbanisatie, met een mooi, strak gazon en kostbare bloemperken. Aan het zwembad zijn ook ligbedden en parasols aanwezig maar hou er rekening mee dat die in de zomer snel bezet zijn.  

Lawaai – Rust en stilte

Houdt u er rekening mee dat het in het hoogseizoen overal wat drukker is, vooral rond toeristische plaatsen. “Rust” kan dan betrekkelijk zijn, want je hoort altijd wel ergens geluiden.
Mocht u ’s nachts laat thuis komen, probeer dan rekening te houden met buren. Stilte is hier aangewezen.

Gebruik van faciliteiten

Er bestaat de mogelijkheid dat van de in de beschrijving genoemde faciliteiten (tijdelijk) geen gebruik kan worden gemaakt. Zo kan het voorkomen dat het dichtstbijzijnde zwembad om welke reden dan ook, gesloten is. In dat geval kan u nog gebruik maken van de andere (4) zwembaden. Ook leuk om te weten is dat er tijdens de zomer een Pool-bar aanwezig is. Probeer ook rekening te houden met de openings- en sluitingstijden van het zwembad. De verhuurder is niet aansprakelijk voor ongevallen. In droge perioden kan het voorkomen dat barbecueën niet is toegestaan (brandweerverordening). Gooi ook geen sigarettenpeuken op de grond (door de aanhoudende droogte zou dat wel eens voor ernstige problemen kunnen zorgen).

Internet

Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Bij eventueel matig of tijdelijk niet functioneren van internet, kunnen de verhuurders niet aansprakelijk zijn . Houdt u er rekening mee dat de internetverbindingen in andere landen niet altijd zo goed zijn als u gewend bent. U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor correct internetgebruik.

Zwembaden

De zwembaden zijn in de regel van begin mei tot eind september in gebruik, of in enkele gevallen korter. U kunt de exacte openingsperiode terugvinden aan de ingang van het zwembad. Het kan bij uitzondering voorkomen dat een zwembad in onderhoud of reparatie is, of dat het water gereinigd dient te worden. Voor eventueel hieruit voortvloeiend ongemak kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid aanvaarden. Badslippers zijn verplicht. Een kinderplonsbadje is ook aanwezig, alleen moet u daarvoor naar een andere blok wandelen.
Tenslotte: begeleid kinderen zonder zwemdiploma altijd.

Bijkomende kosten

Bij de woning staat vermeld met welke bijkomende kosten u rekening dient te houden. Eventueel huur van Scooters en golfuitrusting (indien beschikbaar). Deze eventuele kosten dient u ter plaatse (bij aankomst) te voldoen, contant. Indien u van deze extra’s gebruik wilt maken, moet u dat ook op voorhand doorgeven.

Energie- en waterverbruik

De kosten voor elektriciteit en water zijn inbegrepen in de huursom. Eveneens verwarmingskosten (elektrisch) en airconditioning zijn inbegrepen (houdt u er rekening mee dat bovengenoemde elektriciteitskosten aanzienlijk duurder zijn dan in andere Europese landen). Bij het verlaten van de woning dient de airco uitgeschakeld te worden! Het verbruik is namelijk inbegrepen doch gelimiteerd, overdreven verbruik door kwistige omgang kan u doorgerekend worden. 

Schoonmaak bij vertrek

De eindschoonmaak wordt tegen betaling gedaan. U dient alleen bij vertrek de woning netjes achter te laten. Tevens dient de keuken (en inventaris) schoon, en het huisvuil opgeruimd te zijn. Laat geen afwas staan. Oven en BBQ moet u zelf netjes achter laten.

Waarborgsom

Er dient bij aankomst een waarborgsom betaald te worden (250€). De borg wordt door de verhuurder of sleutelhouder bewaard, onder aftrek van eventueel door u veroorzaakte schade. Ook kunnen extra noodzakelijke schoonmaakkosten in rekening worden gebracht als u de woning niet volgens afspraak heeft achtergelaten (zie ‘schoonmaak bij vertrek’). Na uw verblijf wordt de borg na vertrek op uw rekening overgemaakt (laat in dergelijke gevallen uw rekeningnummer achter, met IBAN/BIC-code). Ook bij vertrek vóór het normale tijdstip (za. 10 – 11 uur) zal de borg nagestuurd worden. Voor uw vertrek mag de accommodatieverschaffer de inventaris van uw vakantieverblijf controleren. Het voldoen van de waarborgsom ter plaatse en het terugontvangen ervan is een zaak tussen verhuurder (eigenaar) en huurder. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele problemen die hieromtrent kunnen ontstaan.

Huisdieren

Mits overleg met de huurder zijn (kleine) huisdier toegestaan. Eventuele bijzonderheden kunt u natuurlijk altijd met ons bespreken. Het spreekt voor zich dat huisdieren niet in zwembaden en op bedden, banken en stoelen mogen. Een EU-paspoort voor uw huisdier is verplicht. Hiervoor raden wij u aan contact op te nemen met uw dierenarts. Het meenemen van een huisdier dient u altijd bij boeking aan ons op te geven.